Nie marnuj. Ekspresowy obiad resztkowy.


Spontaniczna akcja obiadowa na patelni na oleju słonecznikowym. Kalafior, brokuł gotowany wczoraj na parze, cieciorka i kasza jaglana też nie dzisiejsze, prażony sezam, a na koniec dodana, starta kalarepa. Ostatnio tylko sól i pieprz. Pyszne a szybkie, dobre a wegańskie i bezglutenowe. :)







Komentarze

  1. Świetny pomysł z tą kalarepą, nigdy tak nie robiłam - spróbuję!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Koniecznie! :) Kalarepa z papryką słodką i oregano z patelni jest pyszna. Sama. :) Cięta w paski.

      Usuń

Prześlij komentarz

Popularne posty z tego bloga

Pomidorowa pasta z białej fasoli, podpłomyki, chrupiąca sałatka

Różowo żółte curry z cukinii, soku z buraka, cieciorki i lubczyku z makaronem

Pysznie prosta pasta z cieciorki, marchewki i buraka do chleba